Грижата за косата никога не е била по-лесна!

В рекламите на продукти за коса актрисите и моделите винаги имат страхотни прически, косата им блести, а те се усмихват. Изглежда сякаш няма нужда да полагат каквито и да било усилия, за да постигнат тази идеална визия.

В реалния живот, обаче, нещата съвсем не стоят по този начин. Само жените знаят колко много грижи са необходими, за да изглежда косата добре. И точно тази част от дневните разкрасителни процедури може да се окаже препъни камък в морето от безкрайните и понякога досадни задължения.

Това е причината да създадем сухите шампоани Batiste.Те не отменят ежедневната грижа за прическата, но определено правят това занимание по-лесно, по-бързо и по-приятно. Batiste са едно страхотно допълнение към дамската тоалетка, осеяна с разкрасяващи продукти.

На всяка дама й се случва понякога да се прибере уморена вкъщи след дълъг работен ден, а след няколко часа да има уговорка с приятелките си. Тогава иска единствено да си почине и да се освежи, но знае, че зашеметяващата прическа изисква грижи и време. Със сухите шампоани Batiste остава време за всичко! Отдих след тежкия ден, а след това мигновено разкрасяване. Спестяват се часовете, прекарани в безкрайна подготовка на прическата.

Сухите шампоани Batiste са подходящи за всяка една ежедневна ситуация. Те ще освободят време за по-важни задачи и едновременно с това ще бъдат безкомпромисни в поддържането на идеалната визия. Сутрин, когато времето е оскъдно, Batiste e винаги под ръка и миенето на косата може да се отложи за след работа. С Batiste косата ще изглежда свежа и красива през целия ден. Стъпките за използването на продукта са лесни: напръскване от 30 см. разстояние, втриване в корените с върховете на пръстите, разресване и оформяне на прическата. Не е необходимо измиване. Така само за няколко минути всяка жена, която държи на безупречния си вид, е готова да се изправи пред всички предизвикателства, които денят е подготвил.