Мисия възможна: Перфектна прическа за 5 минути!

Случвало ти се е, нали? Петък вечер е, предстои ти перфектната среща, но прическата се оказва проблем.

На пръв поглед не би си помислила, че това ще бъде причината, която да те спре да си изкараш страхотно. За една заета дама, обаче, може да се окаже истинско предизвикателство.

Само си припомни всички неща, които трябва да свършиш преди срещата - да разходиш кучето, да отидеш в университета, после на работа. На кратко казано - да се справиш с хиляди задачи. Задълженията приключват, но това сякаш повече те притеснява, отколкото радва. В ресторанта след малко ще чака идеалният мъж, но… момент! Косата ти е всичко друго, но не и съвършена.

Прехвърляш всички възможни варианти. Решаваш да звъннеш на фризьора, но време няма, а и той рядко може да те вземе веднага. Обмисляш вариант как да се изкъпеш за една минута и за още една да се изсушиш и навиеш с машата, но е невъзможно. Омърлушено се примиряваш и се чудиш дали не е по-добре да отмениш срещата, когато прозрението те удря като гръм! Как можа да забравиш, че той е там, в чантата? Сухият шампоан Batiste! Та нали наскоро го купи, за да го изпробваш. И ето историята за това как той се превръща в спасителя на вечерта.

Сухият шампоан Batiste е като “бърза помощ” за прическата! Съживява косата, като й придава свеж вид и аромат. С Batiste винаги ще имаш красива и обемна коса, когато и където пожелаеш. Не са ти необходими нито вода, нито сешоар. Достатъчно е само да напръскаш от шампоана, леко да втриеш в корените и после да я оформиш.

Е, разказахме една история с щастлив край. Мисията изпълнена! Сега оставяме на теб да споделиш как сухите шампоани Batiste са ти помогнали в трудни мигове! :)