Шапката - да бъде или да не бъде?

И ти ли си от онези момичета, които обожават модните аксесоари? Разхождаш се, виждаш нещо готино на витрината на магазин и си готова да изкараш там целия си следобед. Ще разгледаш неуморно всички герданчета, гривни и шалове, които предлагат и мислено ще си представиш как биха се вписали в любимите ти тоалети.

А досещаш ли се за още един детайл във визията, който е лесно забележим и много ефектен? Разбира се, това е шапката! И именно зимата е сезонът, в който можеш да бъдеш смел в избора на този аксесоар.

За много момичета студените месеци са подходящият момент да се развихрят и да покажат на всички колко умело успяват да добавят последен щрих към уникалната си визия, като изберат подходящата шапка. Но тук се появява и един от големите проблеми, който превръща носенето на този аксесоар в малък кошмар. Какъв е той? Просто си спомни последния път, когато носи шапка за по-дълго време. Как изглеждаше косата ти, когато я свали? Да… На всички ни се е случвало.

Вече можеш да оставиш предразсъдъците в миналото и спокойно да се развихриш в избора на шапка за зимата и така да допълниш цялостната си визия или просто да я използваш, защото искаш да ти е топло. Носи шапката си, колкото дълго пожелаеш. Единственото, което трябва да направиш, щом я свалиш, е да се напръскаш със сухия шампоан Batiste. Втриваш продукта в корените, разресваш се и VOILA, прическата е като нова. Обемът е отново на ниво, а косата е чиста и ухае божествено. И всичко това без да е необходимо измиване.

Да бъде или да не бъде? Ние казваме ДА! И ако си си харесала някоя модерна шапка с голям пухкав пон-пон, не губи време и веднага тичай да я грабнеш. По пътя не забравяй да се сдобиеш и с новия ти верен помощник за хубава прическа - сух шампоан Batiste. С него винаги можеш да изразиш собствения си стил.